Mit arbejde

Jeg har udviklet MaxiMize, som er en fiktiv shop. Virksomheden sælger forskellige produkter indenfor fitness. Det kan være f.eks træningsudstyr, protein pulver, proteinbar osv.  

Jeg har lavet en hjemmeside for mit eget bryllup. Hjemmesiden er udviklet i WordPress. 

Jeg har udviklet Aagaard Movies hjemmeside, fordi jeg udvikle min dygtighed. På hjemmesiden vises der et stort udvalg af film, hvor man kan læse anmeldelser og se hvilke kommende film der udkommer

Jeg har lavet en hjemmeside for Veteran Café Mors. Hvor man kan se deres  aktiviteter, fotos, kontakt. På hjemmeside fremvises Veteran Caféen Mors indentitet hvor hygge og sammenhold er vigtig faktor. Hjemmesiden er udviklet i WordPress. 

Hjemmeside udviklet ved Generaxion

Herunder kan man se de hjemmesider som jeg har udviklet da jeg var i praktik ved Generaxion.

David Harritz Muremester skulle have en ny hjemmeside. Jeg har udviklet denne hjemmeside i Umbraco. 

Praxis Ebeltoft skulle have lavet en ny hjemmeside som skulle minde om deres oprindelig hjemmeside. Jeg har derfor udvikle deres hjemmeside i Umbraco. 

Hjemmeside udviklet ved praktiksted

Herunder kan man se de hjemmesider og webshops som jeg har lavet da jeg var i praktik ved Viral Web. Lige nu er jeg i gang med at lave mine andre hjemmesider.

Ebert Denmark er en webshop som sælger ure. Jeg har igennem min praktik forløb har arbejdet med at designe, udvikle hjemmesiden. Her har jeg både fundet temaet til kunden og derefter udviklet hjemmesiden efter hans ønsker.  
Her har jeg både hjulpet kunden med at opsætning af betaling metoder og pakkelabels.  
Hjemmesiden er udviklet i WordPress. 

SD Ren er en rengøring virksomhed som skulle have lavet hjemmeside til deres virksomhed. De havde derfra kontaktet Viral Web og derfra er der blevet udviklet en hjemmeside til deres behov. 
Igennem min udvikling af hjemmesiden har jeg designet hjemmesiden efter kundens behov. 

Floraren

Floraren og SD Ren er egentlig det samme firma, men forskellen er at Floraren er webshop hvor der sælges rengøringsmidler. Mens SD Ren er firmaet der tilbyder rengøring. 
Hjemmesiden er udviklet i WordPress. 

Projekter

Her i de projekter som jeg har lavet da jeg studerede som Multimedie designer.

David Juarez Ollé

I dette projekt skulle vi finde en klient som havde brug for en hjemmeside, Så vi valgte David Juarez Ollé Design. Han arbejder med at lave interior design og kunst. Vi har har lavet en hjemmeside, fordi vi vil gøre folk mere opmærksom på hans design og hans kunst. I dette projekt havde vi kommunikation med vores klient i også i beslutning processen, vi konstant kommunikation.

LIEGE VAFLER

Min gruppe (Davis Abols , Gabriel FlorinEivydas Barysas) og jeg arbejede med ejeren af Liege (Casper Elbech). Liege var en resturant der lå i central food i Aarhus. Ejeren beslutte at det var for dyrt at have en resturant, da omsætningen ikke var stor nok til at det kunne kører rundt. 
Han har derfor købt en madvogn i stedet for. I forbindelse med denne ændring, så udviklede vi en hjemmeside som passer til hans behov. Liege laver Belgiske vafler og opskriften er fra Liege.